MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γνωστό πρόσωπο στις αρχές πίσω από διάρρηξη στην Πάφο;

Advertisement

Sponsored by exness

Διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο – Οι ύποπτες κινήσεις τους αντιλήφθηκε συνταξιούχος αστυνομικός – Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε διπλοκάμπινο όχημα ιδιοκτησίας ατόμου «γνωστού» στην Αστυνομία

Advertisement

Διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πάφο. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνταξιούχος αστυνομικός κατήγγειλε πως είδε, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα,  ύποπτες κινήσεις σε οικία συγγενικού του προσώπου που βρίσκεται δίπλα στο δικό του σπίτι.

Οι δύο δράστες, όπως διαφάνηκε στην συνέχεια, είχαν ανοίξει και το καπό διπλοκάμπινου οχήματος που ανήκει στον συνταξιούχο και που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του συγγενικού του προσώπου.

Μόλις είδαν ότι οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές τράπηκαν σε φυγή.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης, που κλήθηκαν στην σκηνή, εντόπισαν άλλο διπλοκάμπινο όχημα που όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις είχε πλαστούς αριθμούς εγγραφής, και ανήκει σε άτομο “γνωστό” στην αστυνομία για τη συμμετοχή του σε διαρρήξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την οικία κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ανδρικά αρώματα και κράνος μοτοσικλέτας, όλα συνολικής αξίας 580 περίπου ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network