MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γνώριζε τελικά η Νομική Υπηρεσία; Ζήτησε οδηγίες η Αστυνομία για την εξαφάνιση θυμάτων αλλά… δεν πήρε!

Advertisement

Sponsored by exness

Είχε γνώση τελικά η Νομική Υπηρεσία για τις υποθέσεις ελλειπόντων προσώπων; Δημοσίευμα «καίει» τον Γενικό Εισαγγελέα… Μητέρα θύματος απέστειλε επιστολή και εκλιπαρούσε για άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων – Η Αστυνομία ζήτησε οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για τρεις υποθέσεις και… δεν πήρε καμία οδηγία

Advertisement

Τελικά ζητήθηκε ή όχι η βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας για υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών που εν τέλει έπεσαν θύματα του 35χρονου, καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνο, Νίκου Μεταξά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτη», μητέρα μιας εκ των θυμάτων του Μεταξά είχε αποστείλει επιστολή στη Νομική Υπηρεσία και ζητούσε άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων της κόρης της καθώς είχε ενδείξεις ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η Νομική Υπηρεσία ζήτησε και ενημερώθηκε από την Αστυνομία για το τι ενέργειες είχε κάνει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Νομική Υπηρεσία απέστειλε επιστολή, εξ ονόματος του Γενικού Εισαγγελέα, στη μητέρα του θύματος, αναφέροντας της ότι έπρεπε να αποταθεί στην Αστυνομία καθώς δεν είναι στην αρμοδιότητά της να διερευνήσεις τέτοιες υποθέσεις.

Ζήτησε οδηγίες η Αστυνομία για άλλες τρεις υποθέσεις

Το πράγμα όμως δε σταματάει εδώ καθώς, σύμφωνα με τον «Πολίτη», σε άλλες τρεις υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών που εντοπίστηκαν δολοφονημένες, η Αστυνομία είχε αποστείλει φακέλους στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Οι φάκελοι επιστράφηκαν στην Αστυνομία χωρίς οδηγίες και αρχειοθετήθηκαν.

Στο μεταξύ σε άλλη περίπτωση, που επετεύχθη η άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τα εν λόγω στοιχεία επισυνάφθηκαν στον φάκελο που στάλθηκε στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες, πάλι φαίνεται να μην είχε καμιά τύχη.

Στον εν λόγω φάκελο έγινε μία μονογραφή ότι ελήφθη γνώση και στάλθηκε πίσω στην Αστυνομία όπου αρχειοθετήθηκε μέχρι που ανακαλύφθηκε το πτώμα της γυναίκας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network