MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γλίτωσε τα χειρότερα στην Τριμίκλινη η Πυροσβεστική. Ο κοινοτάρχης στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο πυρκαγιές στην Επαρχία Λεμεσού – Η πρώτη στην περιοχή της Επταγώνιας – Λίγο μετά και δεύτερη στην Τριμίκλινη – Υπό έλεγχο και οι δύο

Advertisement

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι στην περιοχή της Επταγώνιας στη Λεμεσό. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αφού κατέκαψε χόρτα και άγρια βλάστηση.

Έτρεχαν και στην Τριμίκλινη…

Την ίδια ώρα και δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή στην Τριμίκλινη . Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά που ξεκίνησε από σκουπιδότοπο έκαψε μικρή έκταση ελαιόδεντρων και οπωροφόρων δέντρων. Μιλώντας στη Cyprus Times ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Τριμίκλινης Ανδρέας Ορφανός επιβεβαίωσε ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 12 και 59  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά τον σκυβαλότοπο του χωριού Τριμίκλινη στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού, 6 από το Τμήμα Δασών, 1 από την Υπηρεσία Θήρας, 1 του Κοινοτικού Συμβουλίου Τριμίκλινης και 1 εκσκαφέας του ίδιου Κοινοτικού Συμβουλίου.

Το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα εκμισθωμένα ελικόπτερα τέθηκαν σε επιφυλακή αλλά δεν έκαναν ρίψεις νερού. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2 και 5 αφού έκαψε  σκουπίδια , ξηρά χόρτα, ελαιόδεντρα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη πλαγιά έκτασης περίπου 1 εκταρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network