MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γιατρός αρνήθηκε να ξεγεννήσει έγκυο και την «στόλισε» κι από πάνω!

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλη μια καταγγελία σε βάρος γιατρού του δημοσίου βρίσκεται ενώπιον του Υπουργείου Υγείας – Γιατρός που ήταν on call αρνήθηκε να ξεγεννήσει έγκυο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με αιμορραγία – Έδωσε οδηγίες να προβούν σε τοκετό οι μαίες – Ζήτησε τον λόγο η λεχώνα την επόμενη ημέρα και αυτός την «στόλισε» κι από πάνω

Advertisement

Είναι κάποια περιστατικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι εάν συμβαίνουν μόνο στην, ευρωπαϊκή κατά τ’ άλλα, Κύπρο.

Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ο οποίος ήταν on call, φέρεται να αρνήθηκε να ξεγεννήσει έγκυο γυναίκα που αιμορραγούσε, δίνοντας οδηγίες όπως οι μαίες διενεργήσουν τον τοκετό. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η αναίδεια του γιατρού δεν σταμάτησε ι εκεί, αφού την επόμενη ημέρα όταν η λεχώνα ζήτησε εξηγήσεις για την απουσία του στην γέννα αυτός ζητούσε και τα ρέστα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που βρίσκεται ενώπιον του Υπουργείου Υγείας από μητέρα λεχώνας, πριν από λίγες ημέρες η κόρη της διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πάφου με πόνους και αιμορραγία.

Αμέσως η έγκυος γυναίκα, 33εβδομάδων, μεταφέρθηκε στον μαιευτικό θάλαμο και οι μαίες επικοινώνησαν για δεύτερη φορά με τoν εν λόγω γυναικολόγο, και τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε έκτακτο τοκετό.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο γιατρός αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο δίνοντας οδηγίες στις μαίες να την ξεγεννήσουν. Πράγμα το οποίο έγινε 2μιση ώρες αργότερα στην παρουσία παιδιάτρου, ο οποίος στη συνέχεια συνόδευσε το νεογέννητο στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία διασωληνωμένο.   

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της λεχώνας, ο γιατρός την επόμενη ημέρα έκανε επίσκεψη στο δωμάτιο της κόρης της η οποία τον ρώτησε γιατί δεν παρουσιάστηκε στην γέννα, αφού η παρουσία του ήταν απαραίτητη, και τότε ο εν λόγω γιατρός της απάντησε «τι φταίω εγώ αν έκανες σεξ το βράδυ και ήρθε πρόωρος τοκετός» κάνοντας μάλιστα άσεμνη χειρονομία.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στον Υπουργείο Υγείας, στην Διεύθυνση του Νοσοκομείου, στον Ιατρικό Σύλλογος και στην Επίτροπο Διοικήσεως. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal