MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για βρώμικο Τύπο κάνει λόγο ο Ελληνας ΥΠΕΞ

Advertisement

Sponsored by exness

Προχωράμε και θα αναμένουμε το αποτέλεσμα λέει ο Κασουλίδης – Για βρώμικο Τύπο κάνει λόγο ο Ελληνας ΥΠΕΞ

Advertisement

Την άποψη ότι η διαπραγμάτευση για το κυπριακό προχωράει διατύπωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, προσερχόμενος στη συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα της Γενεύης ο Υπουργός δήλωσε: “Κοιτάχτε, για να βρεθούμε σε ένα επόμενο επίπεδο, σημαίνει ότι προχωράμε. Από εκεί και εκεί ποιό θα είναι το αποτέλεσμα, περιμένουμε να δούμε.”

Ερωτηθείς για το επίπεδο που θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη συνέχεια των συζητήσεων απάντησε πως “θα υπάρχει πρώτα μια συζήτηση τεχνοκρατικού επιπέδου”.

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς δήλωσε: “Να σας πω, είναι βρώμικος ο Τύπος που λέει ειδήσεις αυτά που τον πληρώνουν”.

Aπό την πλευρά της η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Φεντερίκα Μογκερίνι, σημείωσε ότι ελπίζει σε λύση: “Το ελπίζω, το ελπίζω. Όπως ξέρετε, βρέθηκα μαζί με τον Πρόεδρο Γιούνκερ στη Γενεύη την περασμένη εβδομάδα. Υποστηρίζουμε τα διαπραγματευόμενα μέρη στη  Κύπρο και τη διαδικασία υπό τα Ηνωμένα Έθνη και τις εγγυήτριες δυνάμεις, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Οι συνεργάτες μας θα συνεχίσουν να εργάζονται προς αυτή την  κατεύθυνση τις επόμενες ώρες, εβδομάδες και μέρες, ελπίζοντας σε επιτυχή κατάληξη. Ο κόσμος, η περιοχή, χρειάζεται αυτά τα θετικά νέα. Το όφελος για την Κύπρο και την γύρω περιοχή θα είναι τεράστιο”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network