MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για τον Βόσνιο η αρχική πληροφορία για τα 104 kg ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίων, σε δύο ξεχωριστές διαδικασίες, σε Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και Δικαστήριο Βρετανικών Βάσεων, παρουσιάζονται οι έξι συλληφθέντες για την τεράστια ποσότητα των περίπου 100 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό.

Advertisement

Οι δύο Ελληνοκύπριοι και οι δύο Νιγηριανοί που συνελήφθησαν χθες βράδυ στην περιοχή του Ύψωνα όπου και βρέθηκε το εμπορευματοκιβώτιο, μετά από επέμβαση των μελών της ΥΚΑΝ και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων όπου εμπίπτει η περιοχή, θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων.

Οι άλλοι δύο, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Βόσνιος, οι οποίοι θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Η πληροφορία, ο εντοπισμός του παράνομου φορτίου και οι συλλήψεις

Η πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέφερε ότι στο Λιμάνι Λεμεσού έφτασε εμπορευματοκιβώτιο –από τον Καναδά, γεμάτο ναρκωτικές ουσίες. Πληροφορίες τη Cyprus Times αναφέρουν ότι το εμπορευματοκιβώτιο έφτασε στο λιμάνι της Λεμεσού από την Παρασκευή. Η ΥΚΑΝ έστησε επιχείρησε και άφησαν το εμπορευματοκιβώτιο να εκτελωνιστεί. Το ακολούθησαν και μόλις ξεφορτώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο στον Ύψωνα επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στη δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η περιοχή. Ακολούθως πέρασαν χειροπέδες στα τέσσερα πρόσωπα.

Οι άλλοι δύο…

Αργότερα το ίδιο βράδυ και κατόπιν εξασφάλισης σχετικής μαρτυρίας, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Κλιμάκιο Λεμεσού, πέρασαν χειροπέδες στον τρίτο Ελληνοκύπριο 48 ετών και τον 39χρονο Βόσνιο. Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι ο Ελληνοκύπριος, φέρεται ως το πρόσωπο στο όνομα του οποίου είναι γραμμένη η εταιρεία που εισήγαγε το εμπορευματοκιβώτιο και το ενδεχόμενο να γνώριζε για το παράνομο φορτίο είναι κάτι που διερευνάται από τις αρχές.

Οι δύο παρουσιάζονται ενώπιον του Δικαστηρίου χωρίς δικηγόρους. 

Όπως ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης, οι δύο συνελήφθηκαν χθες βράδυ αφού εξασφαλίστηκε σχετική μαρτυρία σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, η αρχική πληροφορία της ΥΚΑΝ για εισαγωγή στην Κύπρο μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών αφορούσε τον Βόσνιο.

Ακούστηκε και η σχέση του με τους άλλους συλληφθέντες.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού επέβαλε 8ημερη κράτηση στους δύο υπόπτους.

Σε λίγο εκτενές ρεπορτάζ από όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network