MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για τον ρόλο του ΚΣΕΔ ενημερώθηκε ο νέος Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου

Advertisement

Sponsored by exness

Για τον ρόλο του ΚΣΕΔ ενημερώθηκε ο νέος Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου  – Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της Ερευνας και Διάσωσης

Για τον ρόλο του του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), ενημερώθηκε νέος Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου στην Κύπρο από τον Διοικητή και το Επιτελείο του ΚΣΕΔ.

Advertisement

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ το ΚΣΕΔ αναφέρει ότι «την Πέμπτη 25 Αυγούστου πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο, ο νέος Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Κύπρο Συνταγματάρχης Sherif Salama Abd El Samad Mohamed συνοδευόμενος από τον προκάτοχο του, Ταξίαρχο Hossam Eldin Samir Hasan Gouda».

Προστίθεται ότι «ο Ακόλουθος Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή και το Επιτελείο του ΚΣΕΔ για τον τρόπο Οργάνωσης και Λειτουργίας του Κέντρου, καθώς και για τον ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της Ερευνας και Διάσωσης (Ε-Δ)».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal