MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για ένα… μαξιλάρι ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Τέλος καλό όλα καλά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Μαύρο κουτί παπουτσιών με μαξιλάρι προκάλεσε την αναστάτωση – Οφείλει να λαμβάνει όλα τα μέτρα για προστασία των πολιτών η αστυνομία λέει ο Εκπρόσωπος της

Advertisement

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 7 το απόγευμα μετά τον εντοπισμο ύποπτου αντικειμένου στον χώρο ζύγισης αποσκευών των Ισραηλινών Αερογραμμών.

Αμέσως τέθηκε σε κινητοποίηση η αστυνομία και όλες οι αρχές ασφαλείας της Δημοκρατίας. Πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο αεροδρόμιο για τους απαραίτητους ελέγχους ενώ προχώρησαν και σε εκκένωση του χώρου αναχωρήσεων για λόγους ασφαλείας.

Οι επιβάτες και το προσωπικό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα μεταφέρθηκαν εκτός του Αεροδρομίου, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί πανικός.

Οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετά τον έλεγχο διαπίστωσαν οτι επρόκειτο για ένα μαύρο κουτί παπουτσιών το οποίο περιείχε μέσα μαξιλάρι.

Η λειτουργία του Αεροδρομίου επανήρχισε και συνεχίζεται κανονικά.

Αγγελίδης: Η Αστυνομία οφείλει να κάνει όλους τους ελέγχους

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μόλις λήφθηκε η πληροφορία για εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, «οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και προχώρησαν σε έλεγχο του αντικειμένου που βασικά ήταν ένα κουτί παπουτσιών. Οι πυροτεχνουργοί άνοιξαν το κουτί ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο».

Ο κ. Αγγελίδης διευκρίνισε ότι μόλις οι αρχές ασφαλείας ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου «τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Με την άμεση εφαρμογή του σχεδίου δράσης η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και παράλληλα ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια τμήματα και υπηρεσίες».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κύριος Αγγελίδης στη Cyprus Times σε κάθε τέτοια περίπτωση η αστυνομία οφείλει να προβαίνει σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για προστασία των πολιτών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal