MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για άλλη μία μέρα υπό κράτηση ο Ε/κ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Advertisement

Sponsored by exness

Κρατείται με την κατηγορία της «απρεπούς συμπεριφοράς» – Είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ανοίξει ελληνική σημαία στο «μνημείο της νίκης»

Με νέο διάταγμα σήμερα το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου παράτεινε για μία ημέρα την κράτηση του Ε/κ που είχε “συλληφθεί” την περασμένη εβδομάδα και είχε τεθεί υπό 3ημερη κράτηση με την κατηγορία της «απρεπούς συμπεριφοράς».

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ε/κ είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ανοίξει ελληνική σημαία στο «μνημείο της νίκης» που βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο στην είσοδο στην εντός των τειχών κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Το αίτημα για κράτηση για ακόμη μία ημέρα υποβλήθηκε ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του άνδρα για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας, όπως αναφέρεται, ώστε να μπορέσει το «δικαστήριο» ανάλογα να του επιβάλλει ποινή.

Όπως μεταδίδεται, τον Ε/κ έχουν εξετάσει ήδη τρεις γιατροί, αλλά αναμένεται το ιατρικό πόρισμά τους. Σύμφωνα με τον «αστυνομικό» που κατέθεσε σήμερα στο «επαρχιακό δικαστήριο», στην κατάθεσή του αφού συνελήφθη, ο Ε/κ όταν ρωτήθηκε γιατί το έπραξε αυτό, απάντησε: «Μου το ζήτησε ο Θεός». Ο Ε/κ θα πρέπει να εξετασθεί, αναφέρθηκε στο «δικαστήριο» και από τον αρχίατρο της «κλινικής ψυχικών ασθενειών».

Ο Ε/κ αναμένεται να προσέλθει και αύριο στο «επαρχιακό δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network