MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για άλλη μία φορά πρώτη η Λεμεσός στα θετικά rapid test…Τα ποσοστά θετικότητας ανά επαρχία (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του Υπουργείου για τα νέα θετικά rapid test του τελευταίου 24ωρου – Οι επαρχίες με τα περισσότερα και το σύνολο των εξετάσεων – Η κατάσταση υγείας των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπY

Την ώρα που η Κύπρος ετοιμάζεται για χαλαρώσεις των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε άλλα 243 νέα περιστατικά της νόσου covid-19.

Advertisement

Από τα 243 νέα περιστατικά που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, τα 173 προέκυψαν από 37,892 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η επαρχία Λεμεσού κατέγραψε για άλλη μία φορά τα περισσότερα θετικά rapid test εντοπίζοντας συνολικά 102 κρούσματα, ακολουθώντας η Λευκωσίας με 43 θετικά, η επαρχία Λάρνακας με 15, η Πάφος με 11 και τελευταία η επαρχία Αμμοχώστου με μόλις 2 θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα θετικά rapid test στον πιο κάτω πίνακα:

20 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 78 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 20 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 20 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 10 είναι διασωληνωμένοι, οι δύο νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οκτώ σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network