MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για ακόμη μία φορά… Επιχείρησαν να κάψουν το δάσος στην περιοχή της Λάρας στον Ακάμα

Advertisement

Sponsored by exness

Το έβαλαν σκοπό αλλά πάλι δεν τα κατάφεραν… Επιχείρησαν να κάψουν το δάσος στην περιοχή της Λάρας στον Ακάμα – Τέσσερις μικρές εστίες και στις τέσσερις εντοπίστηκε πετρέλαιο

Advertisement

Στο στόχαστρο άγνωστων εμπρηστών βρέθηκε εκ νέου, το βράδυ της Τετάρτης, η μοναδική περιοχή του Ακάμα.

Άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν το δάσος στην περιοχή της Λάρας, βόρεια του ομώνυμου Κόλπου, στον οποίο γενούν τα αυγά τους οι χελώνες καρέτα- καρέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς, γύρω στα μεσάνυκτα, για φωτιά στην περιοχή της Λάρας, στη χερσόνησο του Ακάμα.

Αμέσως έσπευσαν επιτόπου ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Δασών, της Υπηρεσίας Θήρας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίςα και της Αστυνομίας. Εντόπισαν και κατέσβησαν τέσσερις μικρές εστίες φωτιάς που δεν είχαν προλάβει να προκαλέσει ζημιές. Και στις τέσσερεις εστίες εντοπίσθηκε στερεό πετρέλαιο.

Οι εξετάσεις αναμένεται να επαναρχίσουν σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι και παλαιότερα άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να καταστρέψουν και πάλι τον Ακάμα τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς με τη χρήση εύφλεκτων υλικών.

Τότε μάλιστα χρησιμοποιούσαν και φιδάκια κουνουπιών προκειμένου να τους δοθεί χρόνος να απομακρυνθούν. Στην περιοχή υπάρχουν σε 24ωρη βάση περίπολα κυβερνητικών υπηρεσιών τα οποία μετά το επεισόδιο αναμένεται να πυκνώσουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima