MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Για ακόμη δύο ημέρες υπό κράτηση ο 27χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά από πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε σε χωράφι στην Αναρίτα ένα νεκρό ροτβάιλερ

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του 27χρονου ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ για άλλες δυο μέρες.

Η Αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες έξι μέρες αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι δυο ακόμη μέρες είναι αρκετές, θεωρώντας ότι σχεδόν έχει συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο και οι ενέργειες που απομένουν να γίνουν δεν μπορούν να επηρεαστούν ακόμη και αν αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος.

Σήμερα υπήρξε μια εξέλιξη σε σχέση με τα δυο σκυλιά ροτβάιλερ που αναζητεί η αστυνομία και που με βάση μαρτυρία που εξασφάλισε, έχουν θανατωθεί από τους ιδιοκτήτες τους και έχουν ταφεί σε άγνωστο σημείο.

Μετά από πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε σε χωράφι στην Αναρίτα ένα νεκρό ροτβάιλερ. Το νεκρό ζώο ήταν σε κατάσταση τυμπανισμού και δεν έφερε εξωτερικά οποιαδήποτε εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Το κουφάρι του ζώου παρελήφθη και στάλθηκε στη Λευκωσία, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος θανάτωσής του αλλά και αν συνδέεται με την επίθεση που δέχθηκε η άτυχη Πετρούνα Μίλκοβα.

Οι διωκτικές αρχές αναζητούν ακόμη ένα από τα τέσσερα όπλα που έχει στην κατοχή του ο 54χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη των σκύλων το οποίο επίσης δεν έχει εντοπιστεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal