MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γερμανός Πρέσβης: Το Βερολίνο ελπίζει σε επανέναρξη των συνομιλιών σύντομα

Advertisement

Sponsored by exness

Η Κυβέρνηση της Γερμανίας ελπίζει ότι οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό θα επαναρχίσουν το συντομότερο δυνατόν δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρέσβης της Γερμανίας στη Λευκωσία Νικολάι φον Σιόπφ.

Κληθείς να αναφέρει πώς αξιολογεί το Βερολίνο τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες, o Γερμανός Πρέσβης επανέλαβε τη θέση της χώρας του ότι  μια δίκαιη και βιώσιμη λύση που θα επανενώνει το νησί είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Advertisement

“Η Κυβέρνηση της Γερμανίας ελπίζει ειλικρινά ότι οι διαπραγματεύσεις θα επαναρχίσουν το συντομότερο δυνατόν και  παραμένει πεπεισμένη ότι οι ηγέτες θα συνεχίσουν  να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν τις συνομιλίες σε επιτυχή κατάληξη», είπε.

Ο Πρέσβης σημείωσε ότι η Γερμανία είναι έτοιμη να προσφέρει την στήριξή της και να μοιραστεί σχετικές εμπειρίες από την διαδικασία της γερμανικής ενοποίησης.

Πρόσθεσε ότι “μια δίκαιη και βιώσιμη λύση που θα επανενώνει το νησί είναι πιο σημαντική από ποτέ”

Η λύση, είπε, δεν θα είναι μόνο προς όφελος όλων των Κυπρίων αλλά θα έστελνε και ένα μήνυμα ελπίδας ότι είναι δυνατή η ειρηνική επίλυση διενέξεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network