MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γεννήθηκε νεκρό το βρέφος στην Πάφο απεφάνθη η ιατροδικαστής

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρό γεννήθηκε το άτυχο βρέφος την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – Λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις – Δεν προχώρησε σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια

Advertisement

Σε ενδομήτριο θάνατο οφείλεται ο θάνατος του βρέφους που γεννήθηκε με καισαρική τομή το βράδυ της Παρασκευής στο Γ.Ν. Πάφου.

Η νεκροτομή στη σωρό του βρέφους έγινε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα και σύμφωνα με το πόρισμα της «ο θάνατος του βρέφους ήταν ενδομήτριος». Εν τω μεταξύ λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έγινε καταγγελία από την οικογένεια της 23χρονης για ιατρική αμέλεια.

Εξάλλου ο ιατρός της μητέρας του Γ.Ν. Πάφου γυναικολόγος, Βάσος Βασιλείου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως καταβλήθηκε υπέρμετρη προσπάθεια για να σωθεί η 23χρονη μητέρα.

Ο κ. Βασιλείου είπε πως η νεαρή αφίχθη στο Γ.Ν. Πάφου στις 22:15 το βράδυ της Παρασκευής από το Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς με ασθενοφόρο λόγω του ότι παρουσίασε αιμορραγία.

Μέσα σε χρόνο αστραπιαίο. συνέχισε, στήθηκε χειρουργείο και στην μητέρα που παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία,  της έγινε μετάγγιση πέντε μονάδων αίματος και τριών μονάδων πλάσματος για να σωθεί .

Πρόσθεσε επίσης πως η 23χρονη παρουσίασε κεντρική αποκόλληση πλακούντα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network