MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γεννήθηκε από Κύπρια μητέρα, υιοθετήθηκε και τώρα ζητάει βοήθεια για να βρει τον πατέρα της

Advertisement

Sponsored by exness

Κύπρια που υιοθετήθηκε στην Αγγλία προσπαθεί να βρει τον βιολογικό της πατέρα – Μόλις πρόσφατα συναντήθηκε με συγγενείς της από την πλευρά της Κύπριας μητέρας της –Ο πατέρας της είναι Ιρλανδός – Η μητέρα της έμαθε για την εγκυμοσύνη της όταν οι δρόμοι με τον πατέρας της χώρισαν – Πληροφορίες και για την ύπαρξη δύο αδερφών

Advertisement

Μία ιστορία που θα μπορούσε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι με ατελές ωστόσο προς το παρόν τέλος.

Η Sue Zacharias γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1958 από Ελληνοκύπρια μητέρα, όπως έμαθε πρόσφατα μετά από εξέταση DNA, ονόματι Angela Kramvi. Ωστόσο μετά τη γέννηση της η 60χρονη σήμερα δόθηκε για υιοθεσία αφού οι δρόμοι των βιολογικών της γονιών είχαν χωρίσει.

Οι πληροφορίες ωστόσο ήρθαν κοντά της αργά καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει και μένει τώρα να βρει το άλλο κομμάτι του παζλ που είναι ο πατέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μάζεψε από την πλευρά των οικείων της μητέρας της, ο πατέρας της πιστεύεται ότι είναι από τον Ennis Co Clare της Ιρλανδίας και ονομάζεται Michael ‘Mickey’ O’Connell.

Πιστεύεται ότι γεννήθηκε στη δεκαετία του 1920 ή του 1930 και είχε αδελφές με το όνομα May και Kitty και είχε δύο αδελφές με το όνομα May και Kitty.

Ακόμη έμαθε πως οι γονείς του Mickey εργάστηκαν ως ράπτες στο Ennis, αλλά δε γνωρίζει τα ονόματά τους ή εάν μετανάστευσαν στο Λονδίνο με τα παιδιά τους.

Η βιολογική μητέρα της Sue, Angela Kramvis

Θυμίζει κάτι από Ρωμαίο και Ιουλιέτα…

Η ιστοσελίδα «The Irish Sun» παρομοίασε την ιστορία των βιολογικών της Sue σαν αυτή που έζησαν οι πρωταγωνιστές του πιο γνωστού έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Το ζευγάρι -σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέχει- συναντήθηκε στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1950, αγαπήθηκε αλλά εμπόδιο στη σχέση τους μπήκε η οικογένεια της Angela και έτσι ο Mickey αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Λονδίνο.

«Μετέβη στο Λονδίνο με τα αδέλφια του και γνώρισε τη μητέρα μου Angela, Ελληνοκύπρια, στο Islington στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Ο πατέρας μου θέλησε να την παντρευτεί, αλλά τα αδέλφια της εναντιώθηκαν  και έκαναν δύσκολη τη ζωή τους μέχρι που τελικά ο Mickey αναγκάστηκε να φύγει. Αφού έφυγε ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος», αναφέρει η Sue.

Sue Zacharias

Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της ο άντρας που αγαπούσε δεν ήταν πλέον κοντά της έτσι αποφάσισε να δώσει τη μικρή για υιοθεσία.

Επιθυμία της 60χρονης είναι να καταφέρει πλέον να βρει άκρες και από την πλευρά του βιολογικού της πατέρα. Να μάθει εάν ζει αλλά από πού προέρχεται.

Η ίδια κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που θα τη φέρει πιο κοντά στο να βρει την οικογένεια της θα ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network