MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γέννησε μετά από ώρες νεκρό έμβρυο σε κλινική. Στην Αστυνομία οικογένεια στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πήγε σε ιδιωτική κλινική με σπασμένα τα νερά και δεν προχώρησαν σε γέννα – Τέθηκε υπό παρακολούθηση μητέρα και έμβρυο – Διαπιστώθηκε, ώρες αργότερα, ότι ήταν χωρίς σφυγμούς – Προχώρησαν με αποβολή – Στο ΤΑΕ Λεμεσού οι συγγενείς – Ζήτησαν νεκροτομή

Στην Αστυνομία οδηγήθηκε οικογένεια στη Λεμεσό, μετά από τη γέννηση νεκρού εμβρύου σε ιδιωτική κλινική.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαπή εγκυμονούσα, στην 35η εβδομάδα κύησής της, μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, καθώς έσπασαν τα νερά της.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας, οι γιατροί, κάτω από άγνωστους λόγους, δεν προχώρησαν άμεσα στη γέννα της εγκυμονούσας, θέτοντας την υπό παρακολούθηση, μαζί με το έμβρυο, εξετάσεις οι οποίες διενεργούνταν κάθε ενάμιση ώρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης και κατά την διάρκεια εξέτασης, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το έμβρυο δεν είχε παλμούς με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε διαδικασία αποβολής του εμβρύου.

Φανερά ενοχλημένοι με την αντιμετώπιση που έτυχαν, οι συγγενείς της εγκυμονούσας μετέβησαν στο ΤΑΕ Λεμεσού και ζήτησαν όπως διενεργηθεί νεκροτομή στο νεκρό έμβρυο με σκοπό να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί αύριο από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναλόγως του αποτελέσματος, οι συγγενείς ενδεχομένως να προχωρήσουν και σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network