MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γεμίζουν με Κύπριους τα ορεινά θέρετρα τον Αύγουστο. Οι τιμές και οι πληρότητες

Advertisement

Sponsored by exness

Την τιμητική τους έχουν τα ορεινά θέρετρα τον Αύγουστο – Ικανοποίηση για τις μεγάλες πληρότητες που αγγίζουν αυτές του 2019 – Γεμίζουν από Κύπριους, λέει ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Ορεινών Θερέτρων του ΠΑΣΥΞΕ – Που κυμαίνονται οι τιμές και ποιες περιοχές έχουν την πρωτιά

Επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια τα χαμόγελα στους ιδιοκτήτες ορεινών θερέτρων και ξενοδοχείων, καθώς οι πληρότητες τον Αύγουστο  «αγγίζουν» αυτές που καταγράφηκαν το 2019, δηλαδή προ πανδημίας του κορωνοϊού.

Advertisement

Ο Αύγουστος παραδοσιακά είναι ο μήνας που αναμένουν οι επιχειρηματίες στα ορεινά, ώστε να προσελκύσουν τουρισμό και Κύπριους εκδρομείς, ελέω και των καλοκαιρινών διακοπών.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Ορεινών Θερέτρων του ΠΑΣΥΞΕ, Ανδρέας Μαντάλας, επισημαίνει ότι μετά από δύο και κάτι χρόνια επιτέλους τα ορεινά παίρνουν ξανά «ζωή» με τις πληρότητες αυτές τις μέρες να κυμαίνονται στο 60%, ενώ για τις επόμενες, αναμένεται να φτάσουν μέχρι και το 90%.

«Οι πλείστοι πελάτες είναι Κύπριοι που διαχρονικά μας στηρίζουν και κρατούν «όρθιες» τις επιχειρήσεις μας. Φέτος αναμένεται αρκετός κόσμος κυρίως μετά τις 10 Αυγούστου, καθώς οι πολίτες παρά την ακρίβεια φαίνεται ότι εξοικονόμησαν κάποια χρήματα, για ξεκούραση και διακοπές» είπε.

Ερωτηθείς για τις τιμές και κατά πόσο αυτές είναι προσιτές σε πελάτες που θα αποφασίσουν απόδραση στα ορεινά τελευταία στιγμή, υπογραμμίζει ότι υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια από 50 μέχρι και 100 ευρώ το ζευγάρι, για μία διανυκτέρευση.

Κληθείς να απαντήσει για παράπονα πολιτών σε τιμές προϊόντων στα ορεινά ξενοδοχεία, σημειώνει ότι ο κλάδος έχει δεχθεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα από την πανδημία αρχικά και στη συνέχεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Υπήρξαν επιχειρήσεις λόγω κρίσης που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι τιμές θεωρούμε ότι είναι σε κανονικά επίπεδα παρά το γεγονός ότι οι τιμές των πρώτων υλών εκτοξεύτηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα έτη» τονίζει.

Τέλος, είπε ότι την περισσότερη κίνηση, έχουν η Κακοπετριά, ο Αγρός, οι Πλάτρες, ο Πεδουλάς και το Τρόοδος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network