MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γέμισε το Μακάρειο… στέλνουν παιδιά στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Στέλνουν ασθενείς στη Λάρνακα λόγω έλλειψης κλινών στο Μακάρειο – Φωνές γονέων για ταλαιπωρία – Υποστελέχωση καταγγέλλουν οι νοσηλευτές

Η αυξημένη ροή ασθενών στους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου λόγω των ιώσεων του αναπνευστικού που «σαρώνουν» το τελευταίο διάστημα, έφερε ξανά προβλήματα και φωνές.

Advertisement

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Cyprus Times τα τελευταία 24ωρα, γονείς αναγκάστηκαν να αποταθούν σε άλλα νοσηλευτήρια, καθώς όπως τους λέχθηκε από το Μακάρειο οι θάλαμοι είναι πλήρεις. Γονείς μάλιστα εξέφρασαν τα παράπονά τους στους λειτουργούς του Νοσοκομείου, ζητώντας επίλυση του προβλήματος και τερματισμό στην ταλαιπωρία τους.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παιδιά στάλθηκαν συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη, λόγω έλλειψης κλινών στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Αρμόδια πηγή σημειώνει ότι υπάρχει μειωμένος αριθμός κλινών εφόσον είναι λίγοι οι νοσηλευτές που στελεχώνουν τους παιδιατρικούς θαλάμους.

Πάντως, από πλευράς νοσηλευτών και στο παρελθόν εκφράστηκαν παράπονα για την υποστελέχωση των θαλάμων στο Μακάρειο και η πρόσληψη νέων νοσηλευτών βρίσκεται στα βασικά τους αιτήματα, εδώ και καιρό.

Το πρόβλημα με τους γεμάτους θαλάμους στα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ υφίσταται και σε άλλες πόλεις, λόγω των εξάρσεων ιώσεων, rsv και covid.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network