MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γέμισαν ξανά με βρέφη οι θάλαμοι covid στο Μακάρειο. Σκέψεις για μονάδα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Φουλ οι παιδιατρικοί θάλαμοι στο Μακάρειο με περιστατικά covid – Αύξηση εισαγωγών τα τελευταία 24ωρα – Σκέψεις για να ανοίξει νέος θάλαμος που θα νοσηλεύει παιδιά στη Λεμεσό σε μία προσπάθεια αποσυμφόρησης

Γέμισαν ξανά οι παιδιατρικοί θάλαμοι στο Μακάρειο Νοσοκομείο με περιστατικά covid, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία.

Advertisement

Αυτή την στιγμή όπως αναφέρει στη Cyprus Times ο Δρ. Ηλία νοσηλεύονται 13 παιδιά με κορωνοϊό, ενώ στους θαλάμους υπάρχουν και δύο περιστατικά με το σύνδρομο mis-c.

«Νοσηλεύονται κυρίως βρέφη τις τελευταίες ημέρες που ξεκινούν από ενός μηνός. Έρχονται παιδιά με covid για περίθαλψη από όλες τις επαρχίες τα τελευταία 24ωρα», είπε.

Όπως σημείωσε, η αύξηση θετικών περιστατικών που παρατηρείται στην κοινότητα επηρεάζει και τον παιδικό πληθυσμό, αφού τα βρέφη είναι ανεμβολίαστα και παρουσιάζουν πιο έντονη συμπτωματολογία στις  περισσότερες περιπτώσεις.

«Μας προβληματίζει η αύξηση εισαγωγών τις τελευταίες ημέρες. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει» ανέφερε.

Λόγω της πληρότητας που παρουσιάζεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπως πληροφορείται η Cyprus Times ήδη γίνονται σκέψεις από τους αρμόδιους, να ανοιχτεί νέος θάλαμος που θα νοσηλεύει παιδιά στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network