MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γεάδης στη CT: «Η κίνηση του 16χρονου με τη σημαία θεωρείται από εμάς πράξη ηρωισμού»

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ στην Cyprus Times για το περιστατικό υποστολής Τουρκικής σημαίας σε σχολείο των κατεχομένων από 16χρονο Ελληνοκύπριο – Σχολιάζει το περιστατικό και τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πρόκειται για υποστηρικτή του ΕΛΑΜ

Advertisement

Μιλώντας στην Cyprus Times ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, ανέφερε ότι ενημερώθηκαν αρχικά για το συμβάν μέσω ραδιοφώνου χθες το πρωί και στην συνέχεια από άλλα Μέσα Ενημέρωσης.

Ερωτηθείς για τα τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ανήλικος είναι υποστηρικτής του ΕΛΑΜ, ο κ.Γεάδη απάντησε ότι «Όντως στον τουρκοκυπριακό τύπο γίνεται αναφορά ότι ο νεαρός είναι υποστηρικτής του ΕΛΑΜ, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Αν όμως είναι υποστηρικτής του ΕΛΑΜ για εμάς αποτελεί τιμή, σε μία πατρίδα που είναι ημικατεχόμενη. Η αντίσταση είναι καθήκον».

«Κάποιοι που προσπαθούν να στοχοποιήσουν τον νεαρό βρίσκονται σε άλλη πατρίδα, η οποία δεν τελεί υπό κατοχή, ούτε εισέβαλε η Τουρκία στη χώρα τους και αντιμετωπίζουν τα πράγμα ως εσωτερικό πρόβλημα και μία εσωτερική διαφορά μεταξύ δυο κοινοτήτων» πρόσθεσε ο κ.Γεάδη.

Κληθείς να σχολιάσει αναφορές που κάνουν λόγο για μία ριψοκίνδυνη πράξη που θα «δυναμιτίσει» το κλίμα ο κ.Γεάδη είπε «αυτοί που θεωρούν ότι προκάλεσε ρήγματα ή χάλασε το καλό κλίμα η πράξη αυτή, καλύτερα να κοιτάξουν τα δημοσιεύματα και τα όσα τεκταίνονται. Να κοιτάξουν τις παραβιάσεις των τουρκικών πλοίων και την προέλαση των κατοχικών αρχών επί του εδάφους μας και τις προκλήσεις στο Βαρώσι και στην ευρύτερη περιοχή της Αμμοχώστου, αλλά και τις απειλές για νέο ’74».

Αναφερόμενος σε όσους θελήσουν να στοχοποιήσουν τον νεαρό, ο κ.Γεάδη επισήμανε ότι  «αυτοί που θα κατηγορήσουν τον νεαρό, ίσως οι δύο ηρωομάρτυρες του Κυπριακού Ελληνισμού Ισαάκ και Σολωμού να μην αποτελούν παράδειγμα για αυτούς».

«Η κίνηση αυτή του 16χρονου θεωρείται από το ΕΛΑΜ ως πράξη ύψιστου ηρωισμού» ανέφερε ο Εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, προσθέτοντας ότι για το κόμμα τους οι δύο αυτοί ηρωομάρτυρες αποτελούν παράδειγμα και τους τιμούν κάθε χρόνο από το 1996 μέχρι και σήμερα σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που δεν τολμούν να τοποθετήσουν ένα μνημείο στον χώρο της θυσίας τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network