MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ στα κατεχόμενα μετά από σχετικό πρωτόκολλο 

Advertisement

Sponsored by exness

Μείωση κατά 50% στις τιμές του διαδικτύου και αύξηση της ταχύτητας κατά 6 φορές από την 1η Αυγούστου προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν χθες η τουρκική εταιρεία Τουρκ Τελεκόμ με τη «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών»,.

Advertisement

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται μείωση των τιμών του διαδικτύου κατά 50%, 30% μείωση στο ποσό που πληρώνεται στην «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών» για δυνατότητα χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο, μείωση και ως 45% της δυνατότητας χρήσης 100 gb το δευτερόλεπτο, μείωση 40% με 50% στις υπηρεσίες παροχής διαδικτύου, διπλασιασμός στα επόμενα 3 χρόνια της δυνατότητας χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο και αύξηση της χρήσης 5 mb σε 30.

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και επικοινωνιών», Τολγκά Ατακάν μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε πως εξασφαλίζεται φθηνό και ποιοτικό διαδίκτυο και καλύτερες υπηρεσίες. Από την πλευράς του ο πρόεδρος της Τούρκ Τελεκόμ, Πολ Ντοάνι δήλωσε μεταξύ άλλων πως για τη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων πόλεων το φτηνό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασική προϋπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network