MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φτηνά τη γλίτωσε πολίτης στην Πάφο… Καταπλακώθηκε από δέντρο

Advertisement

Sponsored by exness

Καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην προσπάθεια του να τον κόψει – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Advertisement

Ο τραυματισμός ενός υπαλλήλου του Κοινοτικού συμβουλίου Χλώρακας είναι ο απολογισμός ατυχήματος που σημειώθηκε στις 5 περίπου  το απόγευμα στην Επαρχία Πάφου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  από πτώση κλαδιού από δένδρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το συγκεκριμένο πρόσωπο  που επέβλεπε τις εργασίες που γίνονται στο πλαίσιο καθαρισμού της κοινότητας Χλώρακας με τη χρήση ντίκερ τραυματίστηκε όταν κλαδί δένδρου έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο.

Για τον απεγκλωβισμό του,  έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου που σε σύντομο χρονικό διάστημα τον αποπαγίδευσε .

Η σκηνή αποκλείστηκε και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το συμβάν ωστόσο τη σκηνή επιθεώρησε και λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια του ατυχήματος.

Ο υπάλληλος του Κοινοτικού συμβουλίου Χλώρακας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει τραύματα στο κεφάλι λόγω της πτώσης των  ξύλων και στην πλάτη.

Η κατάσταση του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network