MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φτιάχνει σήμερα ο καιρός! Ανεβαίνει κι η θερμοκρασία

Advertisement

Sponsored by exness

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή – Αίθριος σήμερα ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Βροχές και χιόνια ξανά από την Τρίτη – Ανοιχτοί για οχήματα 4χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Αρχικά τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, όµως τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, που θα εµφανίζονται από νωρίς το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή τοπική παροδική χιονόπτωση στα ορεινά.

Την Τετάρτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή παροδική χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.
Λόγω του μεγάλου αριθμού εκδρομέων που μεταβαίνει προς το Τρόοδος, η τροχαία κίνηση είναι πολύ αυξημένη. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών προς αποφυγή δυστυχημάτων.

Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προς το κοινό.

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network