MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φθηνά τη γλίτωσε γεωργός! Έκρηξη νάρκης σε χωράφι στο Μάμμαρι

Advertisement

Sponsored by exness

Άγιο είχε γεωργός στο χωρίο Μάμμαρι καθώς σημειώθηκε έκρηξη νάρκης σε χωράφι το οποίο εργαζόταν – Ζημιές στο τρακτέρ – Στην περιοχή μέλη του ΟΗΕ

Advertisement

 Η έκρηξη, σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί, σε χωράφι βόρεια του χωριού, το οποίος εκείνη την ώρα καλλιεργείτο από γεωργό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη, Ωστόσο, το τρακτέρ του υπέστη ζημιές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Αλίμ Σιντίκ, μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε πως «σημειώθηκε ένα περιστατικό εκτός της νεκρής ζώνης στα βόρεια», προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή ερευνούμε το θέμα».

Ο κύριος Κοτζιάπασης, επίσης, επεσήμανε πως λόγω των βροχοπτώσεων του περασμένου Δεκεμβρίου νάρκες από ναρκοπέδιο των κατοχικών αρχών είχαν μετακινηθεί στα χωράφια της περιοχής που καλλιεργούνται, τα οποία και καθάρισαν τα Ηνωμένα Έθνη που τους ειδοποίησαν πριν από 15-20 μέρες πως είχαν ολοκληρώσει την εργασία τους.

Πρόσθεσε πως το χωράφι, ωστόσο, στο οποίο έγινε η έκρηξη δεν βρίσκεται στην περιοχή που καθάρισαν τα Ηνωμένα `Έθνη, αλλά ακριβώς δίπλα.

Ο κύριος Κοτζιάπασης ανέφερε πως μέλη της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών βρίσκονται στην περιοχή. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network