MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φοβόταν για τη ζωή του… άλλαζε συχνά αυτοκίνητα. Παλιές υποθέσεις και συνεργάτες στο επίκεντρο ερευνών (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Φοβόταν για τη ζωή του και άλλαζε συχνά αυτοκίνητα – «Διαβασμένοι»… χτύπησαν την ώρα που έπρεπε οι δολοφόνοι του – Υποθέσεις που ενεπλάκη το όνομα του και συνεργάτες στο επίκεντρο των ανακριτικών αρχών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Η κίτρινη Lamborghini στην οποία εντοπίστηκε νεκρός o «Μαριούθκιας» ήταν ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία κινείτο το τελευταίο διάστημα. Τον τελευταίο καιρό, άλλαζε συχνά αυτοκίνητα γιατί φοβόταν για τη ζωή του, αναφέρουν πληροφορίες.

Advertisement

Χθες, είχε μεταβεί στη Λευκωσία, άφησε το όχημα με το οποίο μετακινείτο και παρέλαβε την κίτρινη Lamborghini.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι το τελευταίο διάστημα είχε αυξήσει τα μέτρα προστασίας του, ωστόσο παραμένει άγνωστο γιατί χθες κυκλοφορούσε μόνος.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, ο «Μαριούθκιας» ήταν πρόσωπο καλά γνωστό στις αρχές, γεγονός που από την πρώτη στιγμή έστρεψε τις έρευνες για τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Παλιές υποθέσεις και συνεργάτες στο επίκεντρο

Το θύμα, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε ποινή φυλάκισης 2 χρόνων από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, για υπόθεση ναρκωτικών. Τον συνέλαβαν τον Μάιο του 2019 στην επαρχία Λάρνακας, μεταφέροντας 1,5 κιλό κοκαΐνης.

Δεν ήταν η μόνη φορά που απασχόλησε τις αρχές. Κάποιες δραστηριότητες του και οι σχέσεις του με συγκεκριμένα πρόσωπα, ήταν μεταξύ των λόγων για τους οποίους είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν.

Το θύμα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών -και στο κεφάλι- από την πλευρά του οδηγού αφού το γυαλί της πόρτας του ήταν σπασμένο. Οι δράστες πάντως, φαίνεται πως ήταν καλά «διαβασμένοι», στήνοντας καρτέρι στον Μαριούθκια, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Ήταν το καθημερινό του δρομολόγιο. Την ώρα που ελάττωσε ταχύτητα πάνω σε κύρτωμα του δρόμου, βρήκαν ευκαιρία και άνοιξαν πυρ. Οι σφαίρες των έπληξαν στο κεφάλι και τα χέρια.

Οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη, όπως και οι ανακρίσεις διαφόρων προσώπων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network