MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Φόβος και τρόμος»… Χτύπησαν ξανά οι ληστές με τα ρόπαλα

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο ληστείες σε διάστημα τριών ημερών σημειώθηκαν στην οδό Στασίνου στη Λευκωσία – Στις 23/3 άγνωστοι οι οποίοι αποβιβάστηκαν από όχημα απέσπασαν χρήματα από δύο περαστικούς υπό την απειλή βίας – Χθες άντρας κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι τον ακολουθούσαν και με τη χρήση βίας απέσπασαν το πορτοφόλι του και έγιναν καπνός… Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις και ληστείες με την ίδια μέθοδο

Advertisement

Η Αστυνομία διερευνά δύο υποθέσεις ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν, εναντίον τριών προσώπων στη Λευκωσία στην οδό Στασίνου.

Δύο πρόσωπα κατάγγειλαν χθες στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ότι μισή περίπου ώρα πριν από τα μεσάνυχτα. στις 23/3/16, ενώ περπατούσαν στην οδό Στασίνου, τους πλησίασε αυτοκίνητο, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με την καταγγελία, από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκαν τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε ρόπαλο και έκλεψαν από τον πρώτο, χρηματικό ποσό ύψους €6 και από τον δεύτερο, χρηματικό ποσό ύψους €60. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, οι δράστες ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης, λευκού χρώματος.

Επίσης, από δεύτερο πρόσωπο καταγγέλθηκε ότι γύρω στη 1 και 30 τα ξημερώματα της 26ης Μαρτίου, ενώ περπατούσε στην οδό Στασίνου, τον πλησίασαν δύο άντρες, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε μεταλλικό ρόπαλο και αυτός τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο άντρες τον ακολούθησαν και στη συνέχεια, τον κτύπησαν με γροθιά στο πρόσωπο και του έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε προσωπικά του έγγραφα και χρηματικό ποσό ύψους €200. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, οι δράστες ήταν κοντοί, λίγο παχουλοί, λευκού χρώματος και φορούσαν τζιν παντελόνι, άσπρα παπούτσια και κόκκινο και κίτρινο φούτερ αντίστοιχα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις, καθώς αυξάνονται τις τελευταίες μέρες οι καταγγελίες που αφορούν επιθέσεις με ρόπαλα και ληστείες και δεν αποκλείεται να πρόκειται για σπείρα που «χτυπά» με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network