MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φοβάται νέο κύκλο αίματος η Αστυνομία… «Λαμβάνονται μέτρα»

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό αντίξοες συνθήκες, λόγω του δύσβατου της περιοχής αλλά και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, συνεχίζονται οι έρευνες στο χωριό Γεράσα της επαρχίας Λεμεσού, γα την άγρια δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου, 61 ετών, επιχειρηματία από τη Λευκωσία.

Advertisement

Ψάχνει για οποιοδήποτε στοιχείο που ενδεχομένως να οδηγήσει στον δράστη ή τους δράστες η αστυνομία, σε μια προσπάθεια να στηθεί το παζλ της υπόθεσης.

«Γίνονται έρευνες με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων για εντοπισμό στοιχείων σε σχέση με τους δράστες όπως και κάλυκες όπλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει οτιδήποτε. Αντιλαμβάνεστε το δύσβατο της περιοχής, τις καιρικές συνθήκες, ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται» είπε ο κύριος Σωτηριάδης.

Και ανέφερε ότι «έχει εκ πρώτης όψεως εντοπιστεί το σημείο από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί και επικεντρωνόμαστε στο σημείο αυτό. Είναι από μακρινή απόσταση την οποία σε αυτό το στάδιο δε μπορούμε να υπολογίσουμε».

«Φαίνεται από τις εξετάσεις ότι η ρίψη των πυροβολισμών έγινε από το απέναντι σημείο. Δεν έχουμε ένδειξη αν ο εκτελεστής ήταν ένας ή ήταν δύο, ωστόσο υπολογίζουμε, αν θέλετε εικάζουμε ότι σίγουρα πρέπει να ήταν περισσότεροι του ενός», είπε ο κύριος Σωτηριάδης.

Σύμφωνα με τον κύριο Σωτηριάδη, έχουν ανακριθεί από χθες βράδυ τα πρόσωπα που ήταν μαζί με το θύμα στο μικρό σπιτάκι, όπως και άλλα πρόσωπα. «Έχουν ανακριθεί και άλλα πρόσωπα σε σχέση με το στυγνό έγκλημα».

Νέος κύκλος αίματος;

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσον υπάρχουν φόβοι στις αρχές για νέο κύκλο αίματος μεταξύ προσώπων της νύχτας, ο κύριος Σωτηριάδης δεν απέρριψε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. «Σίγουρα η Αστυνομία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα από την πρώτη στιγμή», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network