MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σπείρα πίσω από την κλοπή λειψάνων στην Πάφο βλέπει η Αστυνομία… Δείτε και τα άλλα κλοπιμαία

Advertisement

Sponsored by exness

Εντατικές έρευνες για τη διάρρηξη και κλοπή λειψάνων και άλλων από την οικία Ρώσου ιερέα στην Τάλα – Εντοπίστηκε κλαπείσα περιουσία μαζί με περιουσία από άλλα υποστατικά σε διαμέρισμα στην Πάφο – Σπείρα διαρρηκτών βλέπει η Αστυνομία – Χειροπέδες σε 31χρονο – Ψάχνουν 28χρονο – Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών βρίσκεται η αστυνομία στην Πάφο μετά τον εντοπισμό σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν δυο ομογενείς λείψανα αγίων που είχαν κλαπεί από το σπίτι Ρώσου ιερέα στην Ταλα. Ένας από τους δυο ομογενείς συνελήφθη και αναζητείται ο δεύτερος καθώς πιστεύεται ότι δρούσαν από κοινού.

Τα ιερά λείψανα που είχε στο σπίτι του στην Ταλα, Ρώσος ιερέας, έκλεψαν άγνωστοι χθες όταν διέρρηξαν την κατοικία του. Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο 72χρονος ιερέας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του χθες όταν απουσίαζε από το σπίτι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Οι δράστες έκλεψαν από το σπίτι του ιερέα 33 μικρά τεμάχια λείψανα αγίων που ήταν συσκευασμένα σε μικρά κουτιά. Έκλεψαν επίσης χρηματικό ποσό 450 ευρώ, χρυσαφικά άγνωστης έως τώρα άξιας, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και περισυνέλεξε στοιχεία που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η αστυνομία σήμερα μετά από πληροφορίες που συνέλεξε εξασφάλισε ένταλμα έρευνας και μέλη της ερεύνησαν διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν ομογενείς από τον Πόντο. Στο διαμέρισμα βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων ανάμεσα τους και κάποια από αυτά που είχαν κλαπεί από την οικία του Ρώσου ιερέα. Τα υπόλοιπα, είπε, πιστεύεται ότι έχουν κλαπεί από άλλες κατοικίες και καταστήματα το τελευταίο διάστημα. Στο διαμέρισμα κατά την έρευνα βρισκόταν ο ένας από τους δυο ένοικους ηλικίας 31 ετών ενώ ψάχνουν δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 28 χρόνων.  Στο σπίτι των δυο ομογενών εντοπίστηκαν διατακτικά εργαλεία, ηλεκτρονικά ειδή και εργαλεία, ρολόγια και μια συλλογή από κέρματα.

Δείτε φωτογραφίες από την κλαπείσα περιουσία που εντοπίστηκε:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network