MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: «Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση»… Σε εξέλιξη η πορεία Ε/κ και Τ/κ στο οδόφραγμα Δερύνειας (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Δείτε φωτογραφίες – Βγήκαν στους δρόμους οι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι – Ενώνουν φωνές και πραγματοποιούν πορεία προς το οδόφραγμα Δερύνειας – Πορεύονται για λύση και επανένωση της πατρίδας μας

Ενώνουν τις φωνές τους και βγαίνοντας στους δρόμους φωνάζουν για Λύση και Επανένωση της πατρίδας και του λαού μας…

Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προγραμματισμένη πορεία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων προς το οδόφραγμα Δερύνειας, όπου με πλακάτ και συνθήματα, πορεύονται για λύση και επανένωση της Κύπρου.

Στην πορεία συμμετέχουν το ΑΚΕΛ, το Κόμμα Νέα Κύπρος (ΥΚΡ), Κόμμα Ενωμένη Κύπρος (BKP), Αριστερή Κίνηση (Sol Hareket), Κίνημα Ομοσπονδιακής Κύπρου και Κινήματος ΕΙρήνης και Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Live εικόνα:

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για την σημερινή κινητοποίηση-πορεία υπέρ της επανένωσης της πατρίδας:

«Με δεδομένη την ολέθρια και επικίνδυνη πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα στο Κυπριακό, το ΑΚΕΛ διοργανώνει μεγάλη κινητοποίηση-πορεία υπέρ της επανένωσης της πατρίδας και του λαού μας. Με σύνθημα «Πορευόμαστε για Λύση και Επανένωση», το ΑΚΕΛ πραγματοποιεί την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, πορεία που θα αρχίσει από το Χώρο Στάθμευσης Αίθουσας Δεξιώσεων «Ζάππειον», Δερύνεια και θα καταλήξει στο οδόφραγμα Δερύνειας.

Το κάλεσμα για κινητοποίηση απευθύνεται σε κάθε Κύπριο και Κύπρια που αρνείται να μείνει απαθής την ώρα που ο εποικισμός του Βαρωσιού και ο οριστικός διαμελισμός της πατρίδας μας είναι πιο ορατός από ποτέ.

Στις 3 του Οκτώβρη, λοιπόν, πορευόμαστε για λύση και επανένωση και διατρανώνουμε ότι:

– Δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με το κατοχικό-διχοτομικό στάτους κβο ούτε με τα νέα τετελεσμένα της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου. Απορρίπτουμε την αξίωση του δίδυμου Ερντογάν-Τατάρ για λύση δύο κρατών καθώς και κάθε μορφή διχοτομικής λύσης.

– Καταδικάζουμε τις τουρκικές εξαγγελίες για την περίκλειστη περιοχή της πόλης της Αμμοχώστου. Ζητούμε εφαρμογή των Ψηφισμάτων του ΣΑ του ΟΗΕ. Η Αμμόχωστος ανήκει στους Αμμοχωστιανούς!

– Απαιτούμε επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν το 2017 για λύση του Κυπριακού στη συμφωνημένη βάση και πλαίσιο. Απαιτούμε από το Νίκο Αναστασιάδη να τερματίσει τις παλινωδίες και τους ανέξοδους λαϊκισμούς.

– Διεκδικούμε απελευθέρωση και επανένωση, ειρήνη και δικαιοσύνη για την πατρίδα και το λαό μας. Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι δίνουμε τα χέρια πάνω από τα συρματόπλεγμα και δυναμώνουμε τη φλόγα της ελπίδας!»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network