MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πήγαν στο αεροδρόμιο κι έμαθαν εκεί για το κλείσιμο της Thomas Cook ταξιδιώτες

Advertisement

Sponsored by exness

Πολίτες μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και ενημερώθηκαν επί τόπου για το κλείσιμο της Thomas Cook – Εκπρόσωποι της εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Οδηγίες στους επιβάτες και από την HERMES

Advertisement

Ομαλά κυλούν τα πράγματα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας μετά και το κλείσιμο της παλαιότερης Βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Thomas Cook. Επιβάτες που δεν ενημερώθηκαν για το κλείσιμο της εταιρείας φτάνουν από το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκεί όπου βρίσκονται εκπρόσωποι της εταιρείας που ενημερώνουν το κοινό ότι η πτήση τους έχει ακυρωθεί.

Παράλληλα, η εταιρεία Hermes, έχει αναρτήσει ανακοινώσεις εντός του αεροδρομίου, στις οποίες αναφέρονται τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να αποταθούν οι επιβάτες, για τα εισιτήρια τους.

Όπως πληροφορούμαστε, από το πρωί έχουν ακυρωθεί 7 πτήσεις από την Κύπρο προς το εξωτερικό, ενώ στο σύνολο για το αεροδρόμιο Πάφου και Λάρνακας, από και προς την Κύπρο 14 πτήσεις.

Στην Κύπρο, υπάρχουν 15χιλιάδες άτομα που αναμένετο να ταξιδέψουν.

Η πρώτη αναχώρηση έγινε στις 12:00 το μεσημέρι, από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς Ελσίνκι.

Δύο εκπρόσωποι της εταιρείας, βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου ενημερώνουν τους επιβάτες ότι οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τους έχουν δοθεί οδηγίες να μην απαντούν σε ερωτήσεις επιβατών.

Επίσης στους πίνακες αναχωρήσεων αναγράφονται οι πτήσεις που ακυρώθηκαν γράφει ότι οι πτήσεις ακυρώθηκαν.

Οδηγίες Τράπεζας Κύπρου προς τους πελάτες της για το κλείσιμο της Thomas Cook

Οδηγίες προς τους πελάτες της για το κλείσιμο των εταιρειών της Thomas Cook συμπεριλαμβανομένων και της Thomas Cook Airline, δίνει η Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πελάτες πρέπει πρώτα να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα της Thomas Cook (https://thomascook.caa.co.uk/) για περαιτέρω πληροφορίες και για διευθέτηση του εισιτηρίου τους και των ταξιδιωτικών πακέτων τους.

Σε περίπτωση που δεν τους δοθεί λύση, σημειώνει η Τράπεζα Κύπρου, οι πελάτες θα πρέπει να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com, στην Υπηρεσία 1Bank στο τηλέφωνο 800 00 80 ή στο 00357 22 12 8000 (αν καλούν από το εξωτερικό) και στα καταστήματα της Τράπεζας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network