MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Νεκρή στο κρεβάτι της… δεμένη και φιμωμένη

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκλονισμό προκαλεί στην κυπριακή κοινή γνώμη νέο στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε και πάλι στη Λευκωσία – Μόλις πέντε μέρες μετά το άγριο διπλό φονικό η Αστυνομία αντιμέτωπη με νέα δολοφονία – Γυναίκα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι

Advertisement

Στην περιοχή της Αγλαντζιάς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή.

Η πληροφορία που έφτασε στις αστυνομικές αρχές από γυναίκα, ανέφερε ότι εντόπισε γύρω στις 10 το πρωί το θύμα που είναι γυναίκα μεγάλης ηλικίας, νεκρή, δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της.

Η σκηνή αποκλείστηκε και πραγματοποιούνται επιτόπιες εξετάσεις στην περιοχή. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν ληστεία με φόνο.

Στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, για διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Συγκλονισμό προκαλεί το γεγονός ότι το νέο έγκλημα, έρχεται πέντε μόλις μέρες μετά τη διάπραξη του διπλού φονικού του Στροβόλου που από την περασμένη Πέμπτη μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, λόγω της αγριότητας με την οποία διαπράχθηκε.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στη Cyprus Times, ότι εκείνη περίπου την ώρα, ακούστηκαν φωνές από την οικία όπου βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network