MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δίπλα σε αντίσκηνα σε γεμάτο κατασκηνωτικό χώρο κατέπεσε το δέντρο στον Κάτω Πύργο

Advertisement

Sponsored by exness

Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα στον Κάτω Πύργο – Αποκόπηκε ευκάλυπτος σε εκδρομικό χώρο – Τρεις τραυματίες – Θα διεξαγόταν φεστιβάλ και ήταν γεμάτο από κόσμο – Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση

Advertisement

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η Cyprus Times από τον εκδρομικό χώρο στο Κρυονέρι, όπου το βράδυ του Σαββάτου αποκόπηκε ευκάλυπτος, τραυματίζοντας τρία πρόσωπα, μαρτυρούν ότι από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Ο εκδρομικός χώρος Κρυονέρι στον Κάτω Πύργο ήταν γεμάτος από κατασκηνωτές καθώς εκεί επρόκειτο να λάβει χώρα φεστιβάλ θεάτρου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην CyprusTimes ο Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Νίκος Κλεάνθους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αποκόπηκε δέντρο και συγκεκριμένα ευκάλυπτος, μέρος του οποίου έπεσε πάνω στους θεατές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε φεστιβάλ θεάτρου στον εκδρομικό χώρο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το δέντρο αποκόπηκε και κατέπεσε σε σημείο όπου βρίσκονταν στημένα αντίσκηνα κατασκηνωτών, ακριβώς δίπλα σε καρέκλες όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  ο ευκάλυπτος κατέπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, 28 και 38 χρόνων και σε άνδρα 44 χρόνων. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία και 5χρονος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με εκδορές.  Οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές στη Λευκωσία και ο 44χρονος στο νοσοκομείο Πάφου. Όλοι είναι εκτός κινδύνο.

 

Όπως πληροφορούμαστε εκείνη την ώρα στον εκδρομικό χώρο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία για τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν. Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

EΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network