MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αγροίκοι έκαναν γατάκι στόχο σκοποβολής στη Λεμεσό. Το έπληξαν με σκάγια

Advertisement

Sponsored by exness

Απάνθρωποι χτύπησαν γατάκι με όπλο στη Λεμεσό – Τι καταγγέλλει πολίτης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Φρικιαστικές πράξεις που προκαλούν την αγανάκτηση της κοινωνίας

Άλλη μια αποτρόπαια πράξη σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων διαπράχθηκε στη Λεμεσό αυτή τη φορά, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Advertisement

Όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή του ο πολίτης παραθέτοντας και εικόνες από το τραυματισμένο γατάκι, άγνωστοι το χρησιμοποίησαν ως στόχο σκοποβολής. To γατάκι με το όνομα «ΔΙΑΣ» ευτυχώς επέζησε αφού μεταφέρθηκε γρήγορα σε κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι φρίκη πριν από μερικές ημέρες προκάλεσαν οι πράξεις αγνώστων που σκότωσαν και κρέμασαν γατάκια σε αυλή σχολείου της Λευκωσίας. Η κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη και αγανακτισμένη για τις εγκληματικές πράξεις ορισμένων απάνθρωπων, σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Με ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντηση μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη : «Μάριε μου, του είπα, να μην φοβάσαι τα ζώα κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας πολύ κακοί άνθρωποι!»

Πέστε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στην Λεμεσό, στον παππού και στην γιαγιά και δει το αγαπημένο του γάτο σε αυτή την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ την Κυριακή. Τα κατάφερε όμως ρε, κι δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε!

Ο «Δίας» είχε την δύναμη και την θέληση για ΖΩΗ και επέστρεψε σπίτι του και ήδη νοσηλεύεται σε κλινική! Και θα τα καταφέρει γιατί έχει κάτι που εσείς δεν έχετε ούτε θα έχετε ποτέ! Έχει καρδιά, και αγάπη μέσα του όχι μίσος και κακία σαν εσάς!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network