MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Let it snow… Συνεχίζεται ασταμάτητα η χιονόπτωση στο Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται ασταμάτητα η χιονόπτωση στο Τρόοδος – Ολισθηροί δρόμοι στα ορεινά – Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Advertisement

Βαριά χιονόπτωση σημειώνεται στο Τρόοδος και τον Πεδουλά.  Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Τροόδους –Προδρόμου και Προδρόμου – Τροοδίτισσας είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, σημειώνονται καταρρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί και η ορατότητα μειωμένη.

Δείτε εικόνα από την κάμερα του Ski Cyprus


Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των οχημάτων.

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που αργά το απόγευμα και το βράδυ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ κατά διαστήματα στα ορεινά θα πέφτει και χιόνι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και την Δευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network