MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η «βυθισμένη» στη σκόνη Κύπρος από δορυφόρο της NASA

Advertisement

Sponsored by exness

«Βυθισμένη» στη σκόνη η Κύπρος τις τελευταίες μέρες και οι αρμόδιοι προβαίνουν συνεχώς στις απαραίτητες συστάσεις και προειδοποιήσεις, καθώς τα ποσοστά που συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα είναι επικίνδυνα, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Advertisement

Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα worldview.earthdata.nasa.gov, που μεταφέρει εικόνες από δορυφόρους της NASA αποτυπώνει τη σκόνη που «πνίγει» το νησί μας.

Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η σκόνη αναμένεται να αρχίσει να αποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

Θερµή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, µέχρι και την Πέµπτη.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενώ η σκόνη υποχωρεί. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευµα αναµένεται να εµφανιστεί σταδιακά σκόνη στην ατµόσφαιρα. Τη νύκτα δυνατό να σχηµατιστεί τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά και σκόνη, που αργά το απόγευµα αναµένεται να υποχωρήσει.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη και πτώση την Παρασκευή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network