MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η μοτοσικλέτα των ληστών της ΣΠΕ… Ψάχνει το BMW X3 με το οποίο διέφυγαν η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Πέτυχαν νέο «χτύπημα» στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου οι ληστές και έθεσαν για μία ακόμη φορά σε συναγερμό την Αστυνομία στη Λεμεσό.

Advertisement

Ο τρόπος δράσης ήταν διαφορετικός αυτή τη φορά, αφού πέτυχαν είσοδο από την πλαϊνή πόρτα του καταστήματος, την οποία θρυμμάτισαν με βαριοπούλα.

Μπούκαραν εντός του καταστήματος έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη, πρόταξαν τα όπλα τους για εκφοβισμό, πήραν τα χρήματα από τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία εντοπίστηκε μερικά λεπτά αργότερα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, δύο δρόμους πιο κάτω από το υποκατάστημα της ΣΠΕ, παρατημένη και με την μηχανή ακόμα αναμμένη.

Η μοτοσικλέτα των δραστών

Η σκηνή αποκλείστηκε και η μοτοσικλέτα παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 2 Φεβρουαρίου του 2018.

Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τη σκηνή, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η πολυκατοικία στην οποία εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα -σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε- τους ληστές ανέμενε αυτοκίνητο μάρκας BMW X3, χρώματος μπλε, το οποίο διέφυγε με βόρεια κατεύθυνση. Και το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Είχε κλαπεί από την οικία Ρωσίδας που βρίσκεται στον Άγιο Τύχωνα της Επαρχίας Λεμεσού.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network