MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά στο Βασιλικό… Ξέσπασε σε κύλινδρο με ασετιλίνη (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση τέθηκε γύρω στις 3:00 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Βασιλικό – Η φωτιά ξέσπασε σε κύλινδρο ενώ εργάτες ασχολούνταν με μεταλλουργικές εργασίες – Μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα – Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με ψύξη

Advertisement

Νέα φωτιά ξέσπασε στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού, ενώ εργάτες ασχολούνταν με μεταλλουργικές εργασίες. Κατά την επιδιόρθωση κάγκελου σε κύλινδρο με ασετιλίνη, έγινε ανάφλεξη.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «πιθανότητα λόγω διαρροής ένας κύλινδρος ασετιλίνης ανεφλέγη και λόγω της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου αερίου η Υπηρεσία πρέπει να τηρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Η ανάφλεξη έγινε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, η φλόγα διατηρείται και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Κοφίνου που μετέβησαν στη σκηνή ουσιαστικά έκαναν ψύξη του κυλίνδρου».

Πρόσθεσε ότι «η όλη κατάσταση παρακολουθείται με θερμική κάμερα λόγω του ότι πολλές φορές η φλόγα μεταφέρεται και εκτός του κυλίνδρου. Η ασετιλίνη είναι ένα εξαιρετικά εύφλεκτο αέριο που έχει πολύ χαμηλό σημείο βρασμού και με πολύ υψηλά όρια ανθεκτικότητας».

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή «η κατάσταση παρακολουθείται και η ψύξη στο συγκεκριμένο κύλινδρο θα συνεχιστεί για αρκετές ώρες».

 

 

Εναλλακτικά δείτε τις φωτογραφίες εδώ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network