MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά! Προκλήθηκε από tablet

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά προκλήθηκε σε ξενοδοχείο του Πρωταρά από tablet  – Βρισκόταν σε κατάστασή φόρτισης πάνω σε κρεβάτι – Ζημιές στο δωμάτιο και στον διάδρομο

Advertisement

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρα στο ξενοδοχείο “Constantinos the Great”, στον Πρωταρά, από ηλεκτρονική συσκευή, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη πάνω σε κρεβάτι ενώ φόρτιζε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 19.04 το απόγευμα λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Πρωταρά και ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και μια υδραυλική πλατφόρμα, από τον Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου».

Η πυρκαγιά σε δωμάτιο στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου τέθηκε υπό έλεγχο στις 19.24. Εκδηλώθηκε σε στρώμα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ένα tablet σε κατάσταση φόρτισης και κατασβέστηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου με την χρήση πυροσβεστήρων ξηρής σκόνης και τυλιχτήρα νερού.

Από το καπνό και την χρήση νερού για σκοπούς πυρόσβεσης ζημιά έπαθε η επίπλωση και η βαφή του δωματίου καθώς και μέρους του διαδρόμου του ορόφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal