MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε τρία οχήματα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Σε τρία αυτοκίνητα που τέθηκαν σε πυρκαγιά ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, γύρω στις 2.22 π.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Μάμαντος στην Λακατάμια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2.44 π.μ.. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο εντός μεταλλικού γκαράζ. Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστη ο χώρος της μηχανής και ο ανεμοθώρακας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Εξάλλου χθες στις 1.02 μ.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία ενεπλάκησαν προηγουμένως σε τροχαίο ατύχημα στα Πολεμίδια Λεμεσού. Οι οδηγοί εξήλθαν των οχημάτων πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαμετακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς στα αυτοκίνητα, η οποία προκλήθηκε λόγω του τροχαίου ατυχήματος. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 1.13 μ.μ.

Οπως αναφέρεται, κατά το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network