MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε κατάστημα με ταπετσαρίες στη Λεμεσό. Πρόλαβε η Πυροσβεστική πριν επεκταθεί σε οικία (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτιά σε κατάστημα με ταπετσαρίες στη Λεμεσό έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία – Πρόλαβαν να τη θέσουν υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε οικία που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα – Οι έρευνες θα καταδείξουν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα με ταπετσαρίες που βρίσκεται στην περιοχή Ομονοίας.

Advertisement

Επί τόπου ανταποκρίθηκαν δυνάμεις πυρόσβεσης, που κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν η φωτιά επεκταθεί σε οικία που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα. Η φωτιά επηρέασε εξωτερικά μόνο τους τοίχους της οικίας.

Μαγαζί και οικία ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέρος του μαγαζιού και ο εξοπλισμός του καταστράφηκαν ενώ από τη φωτιά ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς, αφού ο ιδιοκτήτης του είχε κλείσει και μετέβη στην οικία του.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά, ενώ οι έρευνες που θα ακολουθήσουν αναμένεται να καταδείξουν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Από τις αρχικές επιτόπιες εξετάσεις δεν προέκυψαν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network