MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε ισόγειο πολυκατοικία στη Λάρνακα… Εκκενώθηκε το κτίριο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά η οποία δεν αποκλείεται να τέθηκε κακόβουλα

Advertisement

Όπως ανέφερε αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γύρω στις 11.50 λήφθηκε κλήση από συνάδελφο αξιωματικό της Υπηρεσίας που βρισκόταν τυχαίως κοντά σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, για πυκνό καπνό που έβγαινε από το ισόγειο του υποστατικού.

Πρόσθεσε ότι ο αξιωματικός μετέβη στη σκηνή όπου και εντόπισε πυρκαγιά να μαίνεται πάνω στο ξύλινο πλαίσιο που βρίσκονταν τα γραμματοκιβώτια των ενοίκων της πολυκατοικίας, τα οποία ήταν γεμάτα με διαφημιστικά φυλλάδια.

Στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Από τη πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ισόγειο της πολυκατοικίας και ένας γυάλινος τοίχος που χώριζε την είσοδο του υποστατικού με την έξοδο στο δρόμο.

Ο γυάλινος τοίχος αντανακλούσε τη θερμότητα της φωτιάς κάνοντας την ατμόσφαιρα αφόρητη ενώ τα μεταλλικά γραμματοκιβώτια πετάχτηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Από τους καπνούς και την φωτιά, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βοήθησαν στην εκκένωση των ενοίκων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στους πέντε συνολικά ορόφους της πολυκατοικίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή κανενός.

Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι από τις προκαταρκτικές έρευνες που έγιναν στη σκηνή «δεν μπορεί να αποκλειστεί η κακόβουλη ενέργεια» γιατί όπως εξήγησε «τα γραμματοκιβώτια ήταν γεμάτα από διαφημιστικά φυλλάδια ωστόσο κάποιος πρέπει να έβαλε τη φωτιά”.

Από τη φωτιά επηρεάστηκε η ηλεκτροδότηση του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας.

Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν από έρευνες που θα διενεργήσουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network