MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε εστιατόριο τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά σε εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Μουταγιάκας, Επαρχίας Λεμεσού, σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Advertisement

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά, στις 03:21 και για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο φουγάρο ψησίματος και επεκτάθηκε στην οροφή της κουζίνας, τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05:30.

Επίσης, η ώρα 13.05 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή παρά το χωριό Πάχνας της Επαρχίας Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πάχνας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14:31. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών με μία ρίψη κατά την διάρκεια περιπολίας του.

Χθες, η ώρα 14:01 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε αποκαλάμες, άγρια βλάστηση και αριθμό ελιών παρά το χωρίο Ψιμολόφου.

Για την κατάσβεση της, ανταποκρίθηκαν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:15.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν 2 Φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Ταμείου Θήρας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες από τις κοινότητες. Επίσης έγινε και μια ρίψη νερού από το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών το οποίο βρισκόταν σε περιπολία.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Μαΐου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 22ης Μαΐου 2018 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 28 αφορούσαν πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network