MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φωτιά σε εγκατάσταση πετρελαιοειδών στη Λάρνακα… Αγανακτισμένος ο Δήμαρχος Λάρνακας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση το μεσημέρι η Πυροσβεστική στη Λάρνακα – Φωτιά σε εγκατάσταση πετρελαιοειδών ιδιωτικής Εταιρείας – Αγανακτισμένος ο Δήμαρχος Λάρνακας

Advertisement

Σε συναγερμό τέθηκε λίγο μετά το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκατάσταση πετρελαιοειδών ιδιωτικής Εταιρείας, στον δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας.

Η φωτιά, η οποία ξέσπασε σε εγκατάσταση πετρελαιοειδών ιδιωτικής Εταιρείας όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης, κατασβήστηκε εγκαίρως από τα μέλη της Πυροσβεστικής.

Αγανακτισμένος ο Δήμαρχος Λάρνακας

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Δήμαρχος της Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο οποίος έτυχε ενημέρωσης από την Πυροσβεστική.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ανέφερε, ότι με βάση τα όσα του αναφέρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά προκλήθηκε «και πάλι λόγω ελλιπούς λήψης μέτρων από Εταιρείας, κατά τις εργασίες συντήρησης στην περιοχή των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου έγινε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να κληθούν 4 πυροσβεστικά οχήματα για να αποφευχθεί το μοιραίο».

Εμφανώς αγανακτισμένος διερωτάται «πότε οι υπεύθυνοι, οι Εταιρείες και Κράτος θα αντιληφθούν πλήρως τους κινδύνους που ελλοχεύει η παραμονή των Εγκαταστάσεων στο Παραλιακό Μέτωπο της πόλης.

Είναι καιρός να κατανοήσουν ότι ΔΕΝ μπορούν να παίζουν με την ζωή και την ασφάλεια των Λαρνακέων!

Ως Δήμος Λάρνακας ζητούμε πλήρη ενημέρωση για το συμβάν και διερωτώμαι ποτέ θα καταλογιστούν οι ανάλογες ευθύνες πριν θρηνήσουμε θύματα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network