MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φορτωμένος με 17 κινητά τηλέφωνα 36χρονος Λεμεσιανός. Ύποπτος για απόπειρα διάρρηξης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στις 19 Δεκεμβρίου, 2019, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, από κάτοικο Πάφου, ότι την ίδια μέρα, άγνωστα πρόσωπα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία συγγενικού της προσώπου, στην Πάφο. Από εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 36χρονου κατοίκου Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Advertisement

Χθες βράδυ ο 36χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Τη σύλληψη του 36χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 17 κινητά τηλέφωνα, με σπασμένες οθόνες, μία άδεια οδηγού άλλου προσώπου και μία πιστωτική κάρτα εκδομένη στο όνομα άλλου προσώπου.

Ο 36χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν τα πιο πάνω αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επανασυλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network