MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φόρεσε χειροπέδες τρεις μήνες μετά ο παιδοκτόνος της Παραμύθας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη τρεις μήνες μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος του ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – «Άναψαν πράσινο» οι γιατροί για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του – Σάββατο πρωί στο Μέλαθρον η διαδικασία για προσωποκράτηση του

Advertisement

Τρεις ολόκληρους μήνες μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος του, που συγκλόνισε το παγκύπριο, φόρεσε χειροπέδες ο παιδοκτόνος της Παραμύθας, ο οποίος στις 14 Οκτωβρίου του 2015 έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 19χρονου γιου του μετά από καβγά που είχαν για το αυτοκίνητο.

Ο σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμός, επέφερε τον ακαριαίο θάνατο του νεαρού, ενώ ο 67χρονος παιδοκτόνος νοσηλευόταν, με την κατάσταση της υγείας του να μην επέτρεπε μέχρι σήμερα την ανάκριση και σύλληψη του.

Το ιατροσυμβούλιο που παρακολουθεί τον 67χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Μέλαθρον στο χωριό Παλώδια της επαρχίας Λεμεσού, «άναψε» σήμερα το πράσινο φως για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ο 67χρονος παιδοκτόνος, μπορεί να ανακριθεί αλλά όχι και να μετακινηθεί και ως εκ τούτου η διαδικασία για έκδοση διατάγματος κράτησης του, θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο Μέλαθρον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 67χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς ανακριτές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network