MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φοράνε τo χακί και κατατάσσονται σήμερα οι πρώτοι νεοσύλλεκτοι στην ΕΦ

Advertisement

Sponsored by exness

Αρχίζει σήμερα η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της 2020 ΕΣΣΟ αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες στρατευσίμων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η διαδικασία αρχίζει σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 08:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουλίου.

Advertisement

Η κατάταξη θα γίνει σε συνολικά τέσσερα κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Πρόκειται για τον ΚΕΝ Λάρνακας, Λεμεσού, Πάφου, καθώς επίσης και  Στρατόπεδο «Χ.Σαμάρα» στην Αθαλάσσα.

Η διαδικασία επιλογής των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ σε όπλα – σώματα, κλάδους και μονάδες της Εθνικής Φρουράς πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Χρ. Σαμάρα στην Αθαλάσσα.

Η διαδικασία επιλογής των νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε με τη χρήση λογισμικού προγράμματος, η βάση δεδομένων του οποίου συμπληρώθηκε από τα στοιχεία που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι οπλίτες στην πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας. Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Από τα αποτελέσματα της επιλογής προκύπτει ότι το 75% των νεοσυλλέκτων τοποθετήθηκαν στην 1η φρουρά προτίμησής τους.

Οι νεοσύλλεκτοι και οι μονάδες τους θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα κατά την ημέρα κατάταξης του κάθε νεοσύλλεκτου.

Να σημειωθεί πως οι Νεοσύλλεκτοι, μετά την κατάταξή τους, θα μετακινηθούν στις μονάδες τους αυθημερόν με μέριμνα της Εθνικής Φρουράς και για αυτό το λόγο καλούνται να μην προσέρχονται με δικά τους οχήματα.

Το Υπουργείο Άμυνας σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών, επισήμανε πως για αποφυγή συνωστισμού κατά τη διαδικασία της κατάταξης, επισημαίνεται ότι όσοι στρατεύσιμοι δεν προσέλθουν στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, σύμφωνα με το σημείωμα πρόσκλησης το οποίο τους έχει αποσταλεί, δεν θα γίνονται δεκτοί για κατάταξη και θα τους χορηγείται σημείωμα πρόσκλησης για άλλη μέρα και ενδεχομένως και για άλλο ΚΕΝ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network