MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φόνος εκ προμελέτης πίσω από υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρνακα. Βρέθηκε το πτώμα 33χρονου (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία – Εντοπίστηκε το πτώμα ατόμου που είχε εξαφανιστεί στη Λάρνακα – Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία πίσω από την απαγωγή

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης πίσω από την απαγωγή και εξαφάνιση 33χρονου στη Λάρνακα, που διερευνάται από τα τέλη Ιουλίου από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Advertisement

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης απαγωγής, συνελήφθη πρόσωπο το οποίο ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος και υπέδειξε το σημείο που βρισκόταν το πτώμα.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως το πτώμα του 33χρονου βρέθηκε θαμμένο πλησίον της Λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λάρνακα.

Στο σημείο έσπευσαν για αυτοψία οι ιατροδικαστες Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Δείτε φωτογραφία:

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 33χρονος ελλείπει από την οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2:20μ.μ. της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα. Γύρω στις 3.20μ.μ. της ίδιας μέρας, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40μ.μ., της 22ας Ιουλίου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε σε αριθμό συλλήψεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network