MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φονικό Παραμύθας: Σε κρίσιμη κατάσταση ο παιδοκτόνος – Υπέστη ανακοπή

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία της Παραμύθας – Δε το χωράει ο νους πως για ασήμαντη αφορμή πατέρας πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 19χρονο γιο του – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 67χρονος παιδοκτόνος – Νόμιμα κατείχε το όπλο ο 67χρονος – Αγαπητός και φιλήσυχος ο 19χρονος Οδυσσέας λένε όλοι

Advertisement

Με συγκλονισμό συνεχίζει να παρακολουθεί η κυπριακή κοινωνία την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην Παραμύθα, όταν για ασήμαντη αφορμή ο 67χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 19χρονο γιο του Οδυσσέα, μπροστά στα μάτια του 22χρονου αδελφού του και της γιαγιάς τους.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι ο 22χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό επιχείρησε να αφοπλίσει τον πατέρα του, είναι το γεγονός ότι φέρει έγκαυμα στη δεξιά παλάμη, μεταξύ δείκτη και αντίχειρα, που επήλθε όταν άρπαξε την κάννη του όπλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 19χρονος Οδυσσέας Θεμιστοκλέους καβγάδισε έντονα με τον πατέρα του για το αν θα έπαιρνε το αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο στρατό, απ’ όπου ήταν εξοδούχος με υπηρεσιακό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, ο 67χρονος Θεμιστοκλέους, μετά τον καβγά, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο που είχε φυλαγμένο στο σπίτι μαζί με άλλα δύο όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα, και άνοιξε πυρ εναντίον του γιου του, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 19χρονου διενεργήθηκε στη Λευκωσία από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Ο 67χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε καταστολή, αφού αργά χθες το βράδυ υπέστη ανακοπή. Ο παιδοκτόνος είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού υπέστη κάταγμα στο κεφάλι το οποίο προκλήθηκε από κτύπημα που του κατάφερε ο μεγαλύτερος του γιος, 22 χρόνων, στην προσπάθεια του να τον αφοπλίσει, όταν τον είδε με το κυνηγετικό όπλο στο χέρι να πυροβολεί τον 19χρονο αδελφό του.

Αγαπητός και φιλήσυχος ο άτυχος νεαρός…

Η μικρή κοινωνία της Παραμύθας αδυνατεί να πιστέψει τι έγινε. Με το που έγινε γνωστό το τι είχε συμβεί, δεκάδες συγχωριανοί τους έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας. Στη σκηνή μετέβησαν επίσης, φίλοι της οικογένειας καθώς και ο διοικητής του θύματος, που όπως ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 19χρονος ήταν πολύ αγαπητός και φιλήσυχος.

Ο 22χρονος αδελφός του θύματος Αλέξανδρος καθώς και η γιαγιά του, έδωσαν κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που συνεχίζουν τη διερεύνηση της απίστευτης υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal