MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φονικό «μέσω» δυστυχήματος στη Λεμεσό… Προηγήθηκαν πυροβολισμοί (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Φονικό τα μεσάνυχτα συγκλόνισε τη Λεμεσό – Πυροβολισμοί εναντίον οικίας στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη, τροχαίο δυστύχημα και ένας νεκρός ο απολογισμός – 39 ετών το θύμα που επέβαινε μοτοσικλέτας και σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που ακολούθησε των πυροβολισμών – Χειροπέδες στον 31χρονο ιδιοκτήτη της οικίας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο – Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία – Όλες οι πληροφορίες και όσα ισχυρίστηκε ανακρινόμενος ο 31χρονος ύποπτος

Advertisement

Πυροβολισμοί εναντίον οικίας, τροχαίο δυστύχημα λίγα μέτρα πιο κάτω και ένας νεκρός συνθέτουν το σκηνικό της «περίεργης» υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η πρώτη πληροφορία που έφτασε στο ΤΑΕ Λεμεσού έκανε λόγο για ρίψη πυροβολισμών εναντίον οικίας που βρίσκεται στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη και έστειλε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Με την άφιξη τους οι ανακριτές στο σημείο αντίκρισαν σκηνή τροχαίου δυστυχήματος, με ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, ενώ το άψυχο σώμα του προσώπου που επέβαινε της μοτοσικλέτας βρισκόταν λίγο πιο κάτω.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Μαρίνος Δημητρίου, «τα μέλη της δύναμης εντόπισαν στη σκηνή ένα νεκρό πρόσωπο 39 ετών, ο θάνατος του οποίου φαίνεται να προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων. Μίας μοτοσικλέτας και ενός αυτοκινήτου».

fonostroxaio2

Πιστόλι δίπλα στον νεκρό που επέβαινε της μοτοσικλέτας

Εκ πρώτης όψεως και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ενώπιον της η αστυνομία φαίνεται ότι ο Ανδρέας Στυλιανού είναι το πρόσωπο που ενεπλάκη στη ρίψη των πυροβολισμών που προηγήθηκε του δυστυχήματος. «Έχει βρεθεί ένα πιστόλι πλησίον του προσώπου που είναι νεκρό και επέβαινε της μοτοσικλέτας και διερευνούμε το ενδεχόμενο κατά πόσον έχουν ριφθεί οι πυροβολισμοί από το πρόσωπο αυτό», ανέφερε ο κύριος Δημητρίου.

Κάλυκες του πιστολιού εντοπίστηκαν έξω από την οικία του 31χρονου.

15419232_1367016253308637_788292381_o4

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είναι και ο ιδιοκτήτης της οικίας 31 ετών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση ως ύποπτος, καθώς ήταν το πρόσωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο. Η Αστυνομία διερευνά το κατά πόσον υπήρχαν και άλλα πρόσωπα στη σκηνή.

Φόνος εκ προμελέτης το δυστύχημα;

Σε ερώτηση κατά πόσον το δυστύχημα προκλήθηκε σκόπιμα ο κύριος Δημητρίου απάντησε «είναι γι’ αυτό που έχω πει ότι διερευνάται φόνος εκ προμελέτης. Αν προκύψει κάποια άλλη μαρτυρία θα τη δούμε στην πορεία».

15415943_10154248632039422_1730723212_n5

Οι ισχυρισμοί του υπόπτου…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανακρινόμενος ο 31χρονος ιδιοκτήτης της οικίας φέρεται να αρνείται ότι προκάλεσε εσκεμμένα το δυστύχημα, αναφέροντας ότι η μοτοσικλέτα ήταν αυτή που χτύπησε το αυτοκίνητο του.

Στο κεφάλι τα τραύματα του θύματος

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το θύμα φέρει τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού. «Απ’ ότι φαίνεται έχει κτυπηθεί από όχημα το οποίο εμπλέκεται στο επεισόδιο. Το θύμα ήταν οδηγός μοτοσικλέτας. Στην περιοχή υπάρχουν κάλυκες από πυροβόλο όπλο» ανέφερε ο κύριος Χαραλάμπους.

Εναλλακτικά δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal