MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φοινικόδεντρο καταπλάκωσε 68χρονη σε εστιατόριο στο Παραλίμνι. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Φοινικόδεντρο καταπλάκωσε 68χρονη σε εστιατόριο στο Παραλίμνι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της

Τις συνθήκες τραυματισμού 68χρονης τουρίστριας από την Γαλλία μετά από πτώση φοινικόδεντρου διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15.00 το μεσημέρι ενώ η 68χρονη περπατούσε μαζί με τον 77χρονο σύζυγο της στην οδό Βρυσουδιών στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να εισήλθαν στην αυλή εστιατορίου όταν φοινικόδεντρο το οποίο βρισκόταν στο χώρο του εστιατορίου αποκόπηκε και έπεσε πάνω στην 68χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου τα οποία βοήθησαν στον απεγκλωβισμό της 68χρονης.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα μηριαίου οστού, σπάσιμο στα πλευρά καθώς και κάταγμα στον 5ο σπόνδυλο.

Η 68χρονη αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ η κατάσταση της δεν εμπνέει κίνδυνο για την ζωή της.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην προσπάθεια του να αποκόψει  το φοινικόδεντρο αυτό έπεσε με τέτοιο τρόπο που τραυμάτισε την 68χρονη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά αδίκημα κατά παράβαση απερίσκεπτων  και αμελών πράξεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network